Anunt 32 - Achizitie servicii ''Organizare Evenimente''

Inchiderea oficiala a proiectului va fi marcata prin organizarea unui eveniment ce va include si o conferinta de preasa. In acest sens, Lansam urmatoarea cerere de oferta:

                                                               CERERE DE OFERTA

Stimata Doamna/Stimate Domn,

Avem placerea sa va informam ca proiectul “Fiecare student are nevoie de Practica, Remarcare, Organizare, Evolutie, Directie, Lansare – pRoedl”, initiat de compania S.C. Roedl & Partner Audit S.R.L. si finantat din fonduri europene acordate in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, se apropie de final.
Proiectul s-a derulat pe parcursul a 18 luni (in perioada 29.04.2014 – 28.10.2015) si a avut ca obiective: evaluarea aptitudinilor si indrumarea vocationala a unui grup tinta de 500 de studenti, organizarea unor sesiuni de practica profesionala pentru 200 dintre acestia si sprijinirea celor mai buni 30 pentru identificarea si ocuparea unui loc de munca corespunzator pregatirii lor.
Inchiderea oficiala a proiectului va fi marcata prin organizarea unui eveniment (in ultima saptamana din luna octombrie 2015) la care vor participa 100 de invitati (potentiali angajatori si finantatori, reprezentanti ai institutiilor de invatamant superior, studenti, cadre didactice, mass media, societate civila etc.), eveniment care va include si o conferinta de presa.
Va rugam sa ne trimiteti oferta dumneavoastra referitoare la serviciile de organizare a evenimentului mentionat mai sus,  incluzand urmatoarele elemente:
Organizare eveniment si conferinta de presa:
 Propuneri de spatii pentru desfasurarea evenimentului (sala de conferinte in centrul Bucurestiului – locatie, capacitate, dotari), insotite de oferta de pret pentru inchirierea salii (4 - 5 ore);
 Propuneri serviciu de protocol;
 Servicii video si foto - filmare audio, editare, procesare, grafica, ilustratie sonora;
 Materiale conferinta:
• Pliante (format inchis 10x21 cm, format deschis A4, 2 biguri, policromie 4+4) - 1000 bucati
 Comunicat de presa si articole
• Documentare, editare comunicat de presă și alte materiale din mapa de presă
• Diseminarea comunicatului de presă
• Documentare, articol de promovare
• Distribuire articol de promovare

Intrucat, conform prevederilor proiectului, serviciile de mai sus vor fi subcontractate cu agenti economici specializati, va rugam sa ne trimiteti pana pe data de 14.10.2015 oferta dvs. pentru prestarea acestor servicii, valabila 20 de zile, precizand:
1. Valoarea fiecarei componente - conform celor descrise mai sus.
2. Termenul si modalitatea de plata.
In cazul in care oferta dvs. va fi selectata, va fi urmata de incheierea unui contract comercial intre S.C. Roedl & Partner Audit S.R.L. si firma dvs., care va reglementa juridic relatiile dintre noi referitoare la prestarea serviciilor mentionate.
In speranta unei bune colaborari reciproc avantajoase, va multumim anticipat.

Ofertele se pot trimite la sediul nostru din Calea Floreasca Nr.55, Et.4 sau la adresa de e-mail: sorina.tirnacop@roedl.pro pana la 14.10.2015!