Beneficiile tale prin activitatile proiectului

Vei putea intra in procesul de selectie pentru grupul tinta al proiectului daca vei depune Formularul de Candidatura, pe care il gasesti aici.

Vei afla mai multe despre proiect daca vei participa la evenimentul de lansare a proiectului.

Vei dobandi cunostinte privind modalitatea de dezvoltare a unui traseu profesional, inca de la accesul initial pe piata muncii, precum si ulterior, in diferitele etape profesionale.

Activitati (organizate de un furnizor specializat): sesiuni de evaluare individuala pentru construirea profilului tau personalizat (personalitate, aptitudini, interese, vocatie); sesiuni de orientare vocationala si consiliere pentru identificarea parcursului tau profesional optim.

Vei afla concret si prin implicare directa informatii "de la sursa" despre mediul intern al unei companii multinationale de prestigiu in domeniul serviciilor financiare: cerintele interne de pregatire profesionala, productivitate, nivelul de implicare individuala, munca in echipa etc.

Vei capata informatii despre mediul exterior organizatiilor partenere in proiect, prin intelegerea relatiilor acestor organizatii cu factorii economici din domeniul lor de activitate si a modalitatii de a raspunde cerintelor clientilor.

Activitati: participarea ta la stagiul de pregatire practica de minim 3 saptamani care va fi organizat de S.C. Roedl & Partner Audit S.R.L. si S.C. Roedl & Partner Outsourcing S.R.L.; realizarea unui proiect/ studiu de caz rezolvat/ caiet de practica, la finalul stagiului.

Vei primi o subventie de 250 RON pentru acest stagiu de practica si  daca proiectul tau va fi evaluat printre cele mai bune 75 de proiecte, vei primi un premiu in valoare de 600 ron. Vei gasi procedurile si regulamentele de acordare a subventiilor si premiilor in Sectiunea "Proceduri si regulamente" a acestui website.

Iti vei putea exprima opiniile referitoare la utilitatea si impactul stagiului de practica si ele vor fi folosite la elaborarea unui “Ghid de bune practici”, pentru ca esti beneficiarul proiectului si parerea ta conteaza!

Vei obtine un loc de munca adecvat pregatirii si aptitudinilor tale profesionale daca te vei situa printre cei mai buni 30 de participanti.

Merita sa participi la proiectul "Fiecare student are nevoie de Practica, Remarcare, Organizare, Evolutie, Directie, Lansare - pRoedl" si pentru ca:

  • asigura egalitate de sanse si gen tuturor candidatilor si participantilor, atat in activitatile educationale, cat si in accesul pe piata muncii;
  • este prietenos cu mediul inconjurator (se bazeaza in mare masura pe comunicarea si difuzarea electronica a materialelor si informatiilor, in detrimentul celor pe suport de hartie) si isi invita participantii sa i se alature si in acest sens;
  • sustine si faciliteaza accesul la TIC (Tehnologia Informatiilor si Comunicatiilor) si stimularea inovarii prin acces la structura informationala a companiei multinationale S.C. Roedl & Partner Audit S.R.L.