Proiectul pe scurt

Proiectul "Fiecare student are nevoie de Practica, Remarcare, Organizare, Evolutie, Directie, Lansare - pRoedl" isi propune sa faciliteze pentru 500 de studenti din Bucuresti - Ilfov (aflati la data inceperii proiectului in anii I, II, III si IV de studiu - Licenta si anul I - Masterat, la facultati cu profil economic, juridic si sociologic din Bucuresti) accesul la servicii specializate de orientare si consiliere profesionala, in vederea integrarii lor pe piata muncii.
Derularea proiectului:
1) Inscrierea candidatilor;
2) Selectia in vederea includerii in grupul tinta care se va face prin interviuri individuale sustinute de candidatii inscrisi;
3) Grupul tinta va fi format din 500 de studenti;
4) Cei de 500 de studenti din Bucuresti - Ilfov vor avea acces la servicii specializate de orientare si consiliere profesionala, in vederea integrarii lor pe piata muncii.
5) In urma acestor servicii de orientare si consiliere profesionala vor fi selectati 200 de studenti care vor efectua stagii de practica.

6) Cele mai bune 75 de proiecte vor fi premiate,
7) In final, cei mai buni 30 dintre acestia, evaluati pe baza rezulatelor obtinute la stagiul de pregatire practica, vor fi sprijiniti concret in obtinerea unui loc de munca adecvat.

Cei 500 de studenti din grupul tinta si, apoi, cei 200 care vor parcurge stagiul de instruire practica vor fi selectati conform procedurilor publicate pe parcursul proiectului in Sectiunea "Proceduri si regulamente" a acestui website.
Proiectul se va derula in Bucuresti, pe parcursul a 18 luni, in perioada 29 aprilie 2014 - 28 octombrie 2015, la sediile celor patru parteneri ale caror nume, competente si performante profesionale sunt prezentate in sectiunea "Parteneri" a website-ului.Ei vor fi mentorii, sustinatorii si prietenii tai, daca vei participa la proiect!
Data evenimentului de lansare a proiectului
, la care te invitam calduros sa participi, va fi anuntata in curand in Sectiunea "Media - Comunicate" a website-ului.